Posted on / by / in Noticies CJV

El Consell de la Joventut de València entreguem els premis del concurs “Joventut i COVID-19. Joventut exemplar”

  • Una campanya dedicada a joves professionals i una fotografia d’una jove amb la seua iaia han sigut les imatges premiades
  • L’objectiu del concurs era trencar els estereotips negatius cap a la gent jove durant la crisi sanitària a través de la fotografia

El Consell de la Joventut de València (CJV) vam anunciar dimecres passat les fotografies guanyadores del concurs “Joventut i COVID-19. Joventut exemplar”, amb el qual la hem volgut desmuntar, a través de les xarxes socials, els falsos estereotips que des de l’inici de la pandèmia del coronavirus es vénen repetint contra les persones joves, acusades no poques vegades d’imprudents a l’hora d’evitar el contagi.

Del total de 28 participants, dos joves estudiants de 20 anys, Valeria Calderón i Ester Segura, són les autores de les dues fotografies premiades, una en forma de campanya de reconeixement a joves professionals que han continuat treballant durant el confinament amb el lema “Tot eixirà bé, però hem de posar-li fre”, i una altra amb una imatge dedicada a la seua iaia, les quals han convençut a la Comissió Permanent del CJV per a rebre el seu vot.

Finançada gràcies a una subvenció de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana per al foment del valencià en l’àmbit social, aquest concurs ha volgut premiar amb dues càmeres d’acció imatges originals que hagen sigut publicades per joves d’entre 16 i 30 anys residents a la ciutat de València, les quals mostraren exemples positius que una joventut compromesa per a fer front a la COVID-19.

Please follow and like us:
Tags: