Posted on / by / in Noticies CJV

Orgull de diversitat #12Octubre

 

  • Reivindiquem una idea d’Espanya plural, diversa i integradora pel Dia de la Festa Nacional
  • Consideren un orgull la riquesa cultural, lingüística i territorial que caracteritza al conjunt del territori espanyol

El Consell de la Joventut de València (CJV) volem aprofitar la celebració aquest 12 d’octubre del Dia de la Festa Nacional per a reivindicar una idea d’Espanya oberta, diversa i integradora, que parla diverses llengües i que compta amb un dels patrimonis culturals, històrics i naturals més rics del món.

Un dia per a celebrar l’orgull de la diversitat que caracteritza a la societat espanyola, especialment entre les persones joves, tolerant i solidària, europeista i democràtica. Una solidaritat i esperit comunitari que sobretot s’està fent sentir durant la crisi sanitària que estem patint aquest 2020.

Així doncs, aquest 12 d’octubre des del CJV manifestem el nostre suport a una idea d’Espanya social, plural i a l’avantguarda en la defensa dels drets i llibertats de tota la ciutadania, una idea de país on la joventut tinga cada vegada més oportunitats de construir el seu propi projecte de vida i capacitat de decidir el seu present i futur.

Tags: