Posted on / by / in Noticies CJV

El CJV celebrem la primera Assemblea General Ordinària on-line

  • S’aprova per majoria el Pla de Treball 2020-2021 i pressupost anual
  • L’associació Dones Joves i Feministes de València entra a formar part com a entitat de ple dret del Consell de la Joventut

De forma telemàtica per primera vegada en la història, més de 25 associacions juvenils i mig centenar persones van participar aquest dimecres en l’Assemblea General Ordinària del Consell de la Joventut de València (CJV) en la qual es va presentar el Pla de Treball 2020-2021 per part de la Comissió Permanent elegida el darrer mes de març.

Una amplia majoria va donar el seu suport al pla d’activitats que es va presentar, dividit en un total de 8 blocs temàtics i adaptat a la nova normalitat derivada de la pandèmia del coronavirus. També es va aprovar el pressupost anual, amb les despeses i ingressos previstos.

Com a punt destacat, l’associació de Dones Joves i Feministes de València, germana de la Federación de Mujeres Jóvenes de España, va entrar a formar part com a membre del CJV de ple dret, complint amb tots els requisits necessaris.

D’altra banda, l’AGO va aprovar la modificació de l’article 2 dels Estatuts del Consell de la Joventut de València perquè s’afegira “Aconseguir l’efectiva igualtat entre dones i homes i la defensa de les persones i col·lectius LGTBI” com a una finalitat explícita de la plataforma juvenil.

En nom de la Comissió Permanent del CJV, la presidenta Ana Domínguez va agrair a totes les entitats el seu suport i aportacions durant el desenvolupament de l’AGO i va mostrar-los la voluntat de seguir treballant per la defensa dels drets de la joventut i de l’associacionisme juvenil de l a ciutat de València.

Tags: