Posted on / by / in Noticies CJV

Concurs de fotografia: “Joventut i COVID-19”

  • Llancem el concurs fotogràfic “Joventut i COVID-19. Joventut exemplar” a través d’Instagram
  • Volem trencar els estereotips negatius cap a la gent jove durant la crisi sanitària a través de la fotografia

El Consell de la Joventut de València (CJV) vam llançar aquest dilluns a través d’Instagram el concurs fotogràfic “Joventut i COVID-19. Joventut exemplar”, una iniciativa pensada per a desmuntar els estereotips que des de l’inici de la pandèmia del coronavirus es vénen repetint contra les persones joves, acusant-les de ser més irresponsables que la resta de la població a l’hora de prendre’s de debò les mesures sanitàries i recomanacions per a doblegar la corba de contagis.

Finançat gràcies a una subvenció de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana per al foment del valencià en l’àmbit social, aquest concurs busca premiar amb dues cambres d’acció imatges originals que hagen sigut publicades per joves d’entre 16 i 30 anys residents a la ciutat de València, les quals mostren exemples positius que una joventut compromesa per a fer front a la COVID-19.

Tal com ha explicat la presidenta del CJV, Ana Domínguez, aquest concurs pretén servir per a “visibilitzar a totes les persones joves que des del primer moment estan acostant el muscle en aquesta crisi”, així com “desmuntar prejudicis i denunciar el adultocentrismo que discrimina les persones joves pel fet de ser-ho”. En aquest sentit, Domínguez ha recordat que “tots els estudis sociològics publicats assenyalen a les persones joves igual de conscienciades i compromeses que la majoria de la societat”.

Fins al pròxim 20 de novembre s’ha obert el termini per a poder participar en el concurs, seguint uns senzills passos que poden consultar-se en aquestes BASES DEL CONCURS i xarxes socials del Consell de la Joventut de València (CJV).

Please follow and like us:
Tags:

2 thoughts

Comments are closed.