Posted on / by / in Noticies CJV

Avança la segona fase dels I premis “València, ciutat jove i verda”

  • 21 projectes seran els que finalment competiran per a rebre el primer, segon i tercer premi del jurat
  • El pròxim 14 de desembre s’anunciaran públicament els projectes guardonats

Tal com assenyalen les bases dels I premis “València, ciutat jove i verda” 2020 d’innovació mediambiental, organitzat pel Consell de la Joventut de València en col·laboració amb la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València, el darrer dijous 29 de d’octubre el jurat va prendre la decisió de seleccionar definitivament 21 projectes per a competir, definitivament, per guanyar un dels tres premis de 1000, 750 i 500 euros.

Aquesta decisió s’ha basat, fonamentalment, en l’avaluació dels principals criteris anunciats per a poder participar en aquest concurs, és a dir, complir amb la franja d’edat establida (menor de 31 anys) residir a la ciutat de València o acreditar-ne relació acadèmica o laboral amb el municipi, publicar un vídeo explicatiu del projecte a les xarxes socials i que la seua temàtica s’adeqüara a les deu possibles opcions disponibles.

D’aquesta manera, dels 23 projectes presentats abans del 15 d’octubre, dos han sigut finalment exclosos del procés definitiu de deliberació. Un d’aquests per no complir amb criteris bàsics, com la publicació del vídeo explicatiu, i l’altre per considerar el jurat del CJV que no s’ajusta a la temàtica sobre sostenibilitat i medi ambient que pretén guardonar aquests premis.

Durant el mes de novembre el jurat estudiarà un per un tots els detalls del conjunt de projectes seleccionats, a banda d’establir un sistema objectiu de puntuació per tal de consensuar el veredicte final, el qual es farà públic el pròxim 14 de desembre en l’entrega dels premis, encara per determinar pel context sanitari.

INFORME DEL JURAT

 

Please follow and like us:
Tags: