Posted on / by / in Noticies CJV

9 d’octubre. Tornarem a renàixer

• Celebrem aquest 9 d’octubre amb un missatge d’optimisme i esperança
• Reivindiquem la singularitat i riquesa de la cultura valenciana

El Consell de la Joventut de València (CJV) celebrem amb molta il·lusió una data molt especial per a tot el poble valencià, la commemoració del 9 d’octubre. Un dia per a reivindicar la singularitat i riquesa de la cultura valenciana, la nostra llengua, tradicions i diversitat com a poble, en un context especialment difícil com l’actual.

Des del CJV animem a tota la joventut valenciana a tindre esperança en el futur, traure la millor part de si mateixa i espentar amb força per a renàixer de nou, formant part activa i fonamental de les polítiques públiques que donen resposta a les necessitats més urgents de la societat.

En aquest sentit, reivindiquem la urgència d’apostar per les polítiques públiques com a eina transformadora de la societat davant les desigualtats i discriminacions que pateix el col·lectiu jove valencià, especialment colpejat per aquesta crisi sanitària i que reclama solucions justes i integrals per a no deixar a ningú enrere.

D’altra banda, no podem oblidar-nos de la tradicional mocadorà valenciana, símbol d’amor i fertilitat que també representa el compromís de la parella de construir un projecte de vida comú, projecte que des del Consell de la Joventut treballem per fer-ho possible amb el suport de les administracions públiques.

Please follow and like us:
Tags: