Posted on / by / in Noticies CJV

Marketing digital per a associacions juvenils

• Realitzem un nou taller on-line gratuït sobre estratègia digital i xarxes socials
• Aquesta formació forma part d’un pla integral d’atenció a les necessitats de les entitats juvenils de la ciutat finançat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València i l’IVAJ

El Consell de la Joventut de València (CJV) vam impartir aquest dijous un nou taller de formació online i gratuïta dirigit a entitats juvenils de la ciutat, en aquesta ocasió centrat en una temàtica de gran interés com és el correcte ús de les xarxes socials i la comunicació 2.0, especialment dirigida cap a persones joves.

De manera telemàtica, es van explicar diferents continguts que van subratllar la importància de fer una bona comunicació per a qualsevol associació, sobretot si es tracta d’una entitat juvenil, així com dotar-la de mitjans i recursos per a fer-la efectiva i eficient, posant diferents exemples i posant l’accent en la motivació i originalitat que han de guiar l’acció comunicativa corporativa.

En aquest sentit, per part del CJV es van exposar conceptes bàsics sobre estratègia de màrqueting digital, així com les característiques que defineixen a les anomenades generacions Y i Z, millenial i postmillenial, i la idiosincràsia de les principals xarxes socials digitals que aquestes utilitzen.

Finalment, el taller va servir per a resoldre dubtes i destacar la idea d’apostar per una comunicació de qualitat que projecte una imatge positiva i fidel als valors, fins i objectius de cada associació, comptant amb la implicació i creativitat dels seus membres.

Tags: