Posted on / by / in Noticies CJV

Cancel·lada la XXV Fira d’Associacions Juvenils de València

  • Prenem la decisió per responsabilitat, una vegada avaluats els riscos i les limitacions que tindria aquest important esdeveniment
  • La XXV Fira d’Associacions Juvenils de València tenia previst celebrar-se el dissabte 26 de setembre a la plaça de l’Ajuntament

La Comissió Permanent del Consell de la Joventut de València (CJV) va prendre aquest dilluns la decisió de suspendre la celebració de la XXV edició de la Fira d’Associacions Juvenils de la ciutat, convocada per a dissabte que ve 26 de setembre a la plaça de l’Ajuntament de València, una vegada valorats els riscos i limitacions d’un esdeveniment d’aquestes característiques, el més important que la plataforma juvenil celebrem al llarg de l’any.

“Prenem aquesta decisió per responsabilitat i pensant en l’interés general”, ha explicat la Presidenta del CJV, Ana Domínguez, per a qui “el més important ara és la salut de les persones i evitar qualsevol possibilitat de contagi de la COVID-19”. En aquest sentit, Domínguez ha subratllat que “cancel·lem ara aquest esdeveniment tan important per a poder-lo celebrar amb totes les garanties quan es puga”.

La Fira d’Associacions Juvenils de la ciutat de València reuneix des de fa un quart de segle al teixit associatiu juvenil de la capital, més de 40 entitats de tot tipus que treballen per i per a defensar els drets i interessos de les persones joves, en una jornada festiva i de promoció de la participació juvenil i que enguany volien focalitzar la temàtica de l’esdeveniment en el paper actiu de la joventut com a solució davant la COVID-19.

Please follow and like us:
Tags: