Posted on / by / in Noticies CJV

Ampliem termini dels premis “València, ciutat jove i verda” 2020

  • Premiarem projectes de temàtica mediambiental ideats per joves de la ciutat de València
  • Fins al 15 d’octubre poden presentar-se iniciatives seguint les bases publicades en www.valenciajove.com

El Consell de la Joventut de València (CJV) hem ampliat el termini per a presentar candidatures a la primera edició dels premis “València, ciutat jove i verda”, una iniciativa pionera anunciada el mes de juliol passat, en col·laboració amb la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València, per a visibilitzar i promocionar iniciatives mediambientals promogudes per joves d’entre 16 i 30 anys residents a la ciutat.

L’objectiu d’aquesta ampliació és, segons ha explicat la presidenta del CJV, Ana Domínguez, “facilitar que més joves coneguen aquests premis i tinguen temps suficient per a presentar els seus projectes”. En aquest sentit, Domínguez ha recordat que poden presentar-se “des de treballs de fi de grau, màster o iniciatives emprenedores, a qualsevol idea innovadora que busque fer de València una referència mediambiental”.

D’aquesta manera, fins al pròxim 15 d’octubre s’amplia el termini perquè es puguen entregar projectes sobre fins a deu temàtiques diferents, seguint les bases publicades al web www.valenciajove.com i amb el requisit de publicar un vídeo promocional de la idea a través de les xarxes socials amb el hahstag #VLCsostenible2020, podent optar a premis de 1.000, 700 i 500 euros, respectivament.

Finalment, des de la plataforma d’associacions juvenils de la ciutat de València animem no sols a joves particulars, sinó també a grups o associacions mediambientals que complisquen els requisits d’edat al fet que presenten col·lectivament projectes de medi ambient que contribuïsquen a fer front a la crisi climàtica que amenaça el present i futur del planeta.

 

Tags: