Posted on / by / in Noticies CJV

Expliquem pas a pas com tramitar subvencions públiques

  • Oferim un nou taller online gratuït dirigit a clarificar el procés burocràtic per optar a una ajuda econòmica
  • Aquesta formació forma part d’un pla integral d’atenció a les necessitats de les entitats juvenils de la ciutat

De forma telemàtica i totalment gratuïta, una vintena de persones van participar el darrer dimecres en un nou taller de formació que el Consell de la Joventut de València (CJV) estem oferint a les seues entitats des de l’inici del confinament amb motiu de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Aquesta vegada, explicar pas a pas els tràmits burocràtics necessaris per optar a una subvenció pública va ser la temàtica escollida per a resoldre tots els dubtes que moltes vegades sorgeixen a l’hora de presentar documents, conèixer els plaços i procediments administratius, així com respectar un estil de redacció o plantejar projectes que s’ajusten als objectius i requisits de les diferents ajudes publicades.

En aquest sentit, personal tècnic del Consell de la Joventut de València va encarregar-se de fer una síntesi detallada dels trets més rellevants a tindre en compte a l’hora de presentar un projecte a una subvenció pública, des d’una perspectiva teòrica i pràctica i responent als dubtes que hi van anar sorgint per part de les persones assistents.

Aquest taller, finançat per fons de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València i l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) forma part d’un pla integral d’atenció a les necessitats de les associacions juvenils de la ciutat de València, el qual continuarà a partir del mes de setembre amb noves temàtiques i formacions d’interès

Tags: