Posted on / by / in Noticies CJV

Convocatòria de subvencions per a projectes de Joventut de València 2020

El Consell de la Joventut de València (CJV) hem celebrat hui la publicació en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) de la convocatòria per a la concessió de subvencions a través del programa de suport a entitats per a la realització de projectes dirigits a la joventut 2020. Una partida pressupostària dotada de 100.000€ de la qual desenes d’associacions juvenils depenen cada any per a poder finançar les seues activitats.

El CJV vam organitzar aquest dimarts un taller on-line gratuït amb el cap de secció de Programes i Projectes de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València, José Luis López, per a explicar la tramitació d’aquestes ajudes, compatibles amb altres d’índole similar i, donades les actuals circumstàncies, dirigides també a pal·liar possibles efectes de la COVID-19 en la posada en marxa d’iniciatives dirigides a les persones joves de la ciutat.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Joventut, convoca aquestes subvencions amb l’objectiu de “dinamitzar i estimular l’associacionisme juvenil i donar suport a aquelles accions específiques dirigides a l’apoderament de la joventut”. En aquest sentit, els projectes que se subvencionen hauran de desenvolupar algun dels Objectius Estratègics del Pla Joventut València 2019-2023, fent especial referència a la millora de les condicions de vida de la població de la ciutat en la situació de crisi sanitària originada per la COVID-19.

Les entitats juvenils de la ciutat de València tenen de termini fins al pròxim 20 de juliol per a presentar els seus projectes i optar a rebre fins a 6.000€ de subvenció

DOCUMENTACIÓ A COMPLIMENTAR:

ANEXE 1 (projecte)

ANEXE 2 (activitats)

ANEXE 3 (declaració responsable)

ANEXE 4 (certificat d’entitats conjutes)

ANEXE 5 (compte justificatiu)

Please follow and like us:
Tags: