Posted on / by / in Noticies CJV

Celebrem l’Orgull LGTBI on-line

Aquest diumenge 28 de juny es commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI 2020, una data molt especial per a un gran nombre de persones i col·lectius, especialment joves, que cada any inunden els carrers de València per a reivindicar la llibertat de ser i estimar enfront de la discriminació, els prejudicis i la violència homòfobes.

A causa de les actuals circumstàncies a conseqüència de la nova normalitat COVID-19, el Consell de la Joventut de València (CJV) hem organitzat una sèrie d’activitats online durant aquesta setmana per a visibilitzar a la dona jove LTB, la seua realitat i necessitats específiques, sumant-se així al lema “Sororitat i Feminisme”, promogut per la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals (FELGTB).

En aquest sentit, el CJV hem preparat per a aquest dijous un taller online sobre sexualitat femenina dirigit a dones amb la psicòloga i sexòloga d’À Punt, Lara Avargues, així com entrevistes a través d’Instagram amb la directora de l’Institut Valencià de les Dones, Maria Such, i la presentadora i còmica Elsa Ruiz, per a parlar sobre les polítiques de gènere i pro drets LGTBI impulsades en la Comunitat Valenciana i la realitat de la dona trans, respectivament.

Finalment, des del Consell de la Joventut animem al conjunt de joves de la ciutat a sumar-se a aquestes i altres activitats que durant els pròxims dies s’han impulsat per part de diferents associacions i institucions, a més de promoure l’educació en els valors de la llibertat, igualtat i desmitificació dels prejudicis LGTBIfobs per a previndre la discriminació i violència fins a aquest col·lectiu

Tags: