Posted on / by / in Noticies CJV

Formació online debades per a associacions juvenils

  • El Consell de la Joventut de València iniciem un pla de formació online sobre temàtiques d’interés per a entitats juvenils de la ciutat
  • Gestió econòmica, màrqueting digital o estratègies de treball en equip són alguns dels continguts plantejats

El Consell de la Joventut de València (CJV) continuem adaptant el nostre pla d’activitats per a aquest 2020 a conseqüència de la crisi de la COVID-19, que ha trastocat en gran mesura la forma de treballar i organitzar tot tipus d’esdeveniments que normalment duem a terme al llarg de l’any per a les associacions juvenils de la ciutat.

Una de les accions que estaven en risc de cancel·lar-se són les formacions específiques que normalment s’imparteixen en col·laboració amb la Borsa de Formació del Consell Valencià de la Joventut (CVJ) i l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i que hem hagut d’adaptar el seu format a aquesta nova circumstància, de manera telemàtica.

D’aquesta manera, dilluns passat va tindre lloc el primer d’una sèrie de tallers formatius online, totalment gratuïts i pensats específicament per a cobrir les necessitats de les associacions juvenils de València, com és la gestió econòmica per a aquest tipus de col·lectius, el qual va tindre un gran acolliment amb vora trenta participants.

Al llarg de les pròximes setmanes està previst desenvolupar tot tipus de tallers gratuïts, dirigits a donar resposta a les principals demandes de les entitats juvenils, com és l’aprenentatge de màrqueting digital, tècniques d’expressió oral i escrita, gestió d’equips o intel·ligència emocional, entre altres, que des del Consell de la Joventut de València considerem molt útils per a aquests col·lectius.

Please follow and like us:
Tags: