Posted on / by / in Noticies CJV

Siguem responsables com fins ara

  • Lamentem la injusta generalització d’actituds imprudents durant la desescalada del confinament per la crisi de la COVID-19
  • Demanen un pla d’oci alternatiu i saludable per a la “nova normalitat” de les persones joves

El Consell de la Joventut de València (CJV) hem lamentat aquest dilluns les imatges d’aglomeracions i desprotecció que es van poder observar en algunes zones més concorregudes de la ciutat durant el passat cap de setmana, així com la injusta generalització i estigmatització cap a les persones joves com a úniques responsables d’aquestes actituds.

Des del CJV, la presidenta Ana Domínguez fa una crida a la responsabilitat “de tota la població” a l’hora de respectar les mesures d’higiene i distanciament social recomanades per a evitar el contagi del virus, i condemnen els “comptats casos” d’irresponsabilitat que, lamenten, “no poden tirar per terra l’absoluta exemplaritat que les persones joves vénen demostrant des de l’inici de la pandèmia”.

D’altra banda, la presidenta de la plataforma juvenil ha demanat al Govern de l’Ajuntament de València el desenvolupament d’un pla d’oci alternatiu i saludable per a les persones joves de la ciutat, tenint en compte la “nova normalitat” i les limitacions que s’espera tindran lloc durant els pròxims mesos, especialment amb l’arribada de l’estiu.

En aquest sentit, el Consell de la Joventut de València volem traslladar al Govern d’Espanya la proposta de flexibilitzar els horaris per a practicar esport, ciclisme o senderisme durant aquest període de desescalada del confinament, així com facilitar materials per a la pràctica esportiva professional per a aquelles persones joves que no li ho puguen costejar, o l’obertura limitada dels Centres Municipals de Joventut per a oferir espais d’oci en exterior, comptant amb la participació de les associacions juvenils.

Please follow and like us:
Tags: