Posted on / by / in Noticies CJV

“Tinc una pregunta per a Maite Ibáñez”

  • El Consell de la Joventut de València organitzem un xat amb la responsable de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València
  • Reina la incertesa per com afectarà la crisi del coronavirus a les polítiques municipals per a les persones joves

La crisi provocada per la pandèmia del COVID-19 ha generat una infinitat de preguntes sobre el present i, sobretot, el futur més immediat per a la realitat social, política i econòmica del país, amb especial incidència en les vides de les persones més joves, en molts casos marcades per una doble crisi generacional que venen arrossegant-se durant l’última dècada.

Davant aquest dilema, el Consell de la Joventut de València (CJV) abordarem dimarts que ve 28 d’abril els principals dubtes que s’han generat sobre les polítiques d’ocupació, educatives o restriccions a l’oci per a les persones joves a la ciutat, a través d’un diàleg obert amb la màxima responsable de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València, Maite Ibáñez, retransmés en directe en el seu perfil de la xarxa social Instagram, a les 18:30h.

Qualsevol jove de la ciutat pot fer arribar les seues preguntes, tant a través de les associacions juvenils que conformem el propi CJV com individualment, de manera que es recopilaran i es faran arribar a la responsable de l’àrea de Joventut d l’Ajuntament perquè puga respondre-les amb la màxima transparència i proximitat.

D’altra banda, des del Consell de la Joventut de València agraïm la predisposició de Maite Ibáñez per a participar en aquesta activitat i celebrem l’oportunitat de poder traslladar-li algunes de les principals inquietuds de gran part de la població jove de la ciutat, propostes i iniciatives per a poder desenvolupar conjuntament en un futur pròxim.

Please follow and like us:
Tags: