Posted on / by / in Noticies CJV

A casa, compra amb responsabilitat

  • Volem conscienciar a la joventut sobre el risc que assumeixen les persones que continuen treballant com “riders” a la ciutat
  • Enaltim les bondats del xicotet comerç local, colpejat per la crisi del coronavirus

El Consell de la Joventut de València (CJV) hem llançat aquest cap de setmana a través de les xarxes socials la campanya “A casa, compra amb responsabilitat”, per a conscienciar a les persones joves de la ciutat de València sobre fer un “consum responsable i sostenible” durant el temps que dure l’estat d’alarma.

En forma de vinyetes, aquesta campanya mostra a una persona jove davant d’un ordinador realitzant compres online, de manera que un núvol de pensament posa el focus sobre el risc per a la salut que corren les persones que aquestes setmanes continuen treballant en el sector del repartiment a domicili, considerat essencial pel decret d’estat d’alarma, sobretot quan es realitzen “compres innecessàries”.

D’altra banda, davant aquesta circumstància des del CJV animem com a alternativa a optar pel xicotet comerç de barri a l’hora de realitzar la compra, especialment castigat a conseqüència de la pandèmia, posant en valor la seua “proximitat, qualitat i sostenibilitat mediambiental”, donant suport d’aquesta manera a l’economia local de la ciutat de València.

Aquesta campanya, patrocinada també per l’IVAJ i l’àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de València, pretén fer reflexionar a la joventut a través de les xarxes socials, fent ús de preguntes i qüestionaris perquè cada jove explique les raons que li porten a comprar, empatitze amb les condicions laborals del col·lectiu “rider” i es plantege alternatives més sostenibles a l’hora de consumir.

Please follow and like us:
Tags: