Posted on / by / in Noticies CJV

Per la gent que estimes #QuedatACasa

  • Difonem un vídeo a través de les seues xarxes socials per a conscienciar a la joventut a quedar-se a casa per a frenar al COVID-19
  • Insisteim en la importància d’informar-se a través de fonts oficials per a combatre la propagació de faules

El Consell de la Joventut de València (CJV) vam prendre la decisió divendres passat 13 de març d’ajornar totes les nostres activitats programades, habilitar el teletreball per al nostre equip tècnic i contribuir així, en la mesura de les nostres possibilitats, a frenar la propagació del virus COVID-19 a la ciutat de València.

Sumant-nos des d’aleshores a les accions online per a conscienciar a la població sobre la importància de respectar la quarantena i l’Estat d’Alarma, aquest dimarts el CJV hem difós a través de les xarxes socials un vídeo per a conscienciar a les persones joves sobre la importància de romandre a les seues cases per tal d’evitar el contagi de la malaltia, en el qual es pot vore a joves realitzant tot tipus d’activitats domèstiques mentre llancen missatges com “jo em quede a casa”, “per la gent que estime” o “aquest virus l’aturem units”.

En aquest sentit, des del Consell de la Joventut pretenem d’aquesta manera posar el nostre granet d’arena en la sensibilització de les persones més joves i mostrar així mateix el seu suport a les autoritats sanitàries per a fer front a la pandèmia del coronavirus, que a la Comunitat Valenciana s’ha cobrat la vida de 115 persones, superant-se la xifra de les 2.000 infectades a hores d’ara.

Finalment, des d’aquesta plataforma d’entitats juvenils cridem a “renar la propagació de tota mena de fake news a través d’Internet sobre el COVID-19, denunciant-los i informant-se únicament a través de fonts oficials, com els perfils digitals de la Conselleria de Sanitat Universal o de l’Ajuntament de València, entre altres.

#QuedatACasa #AçòTambéPassarà

Please follow and like us: