Posted on / by / in Noticies CJV

Mesures del CJV davant el Covid-19

Davant les últimes notícies i, especialment, la Resolució de 12 de març del 2020 de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana per evitar el contagi del COVID-19 el Consell de la Joventut de València (CJV) hem acordat prendre les següents mesures:

–          Ajornem totes les nostres activitats programades fins a nou avís, seguint les recomanacions oficials de les autoritats sanitàries

–          Donem la màxima flexibilitat laboral al nostre equip tècnic i derivem totes les seues funcions per via telemàtica 

–         Cal mantenir la calma, bons hàbits higiènics, evitar aglomeracions de persones i seguir l’actualitat informativa a través dels canals oficials, rebutjant rumors d’origen desconegut o notícies falses 

Tags: