Posted on / by / in Noticies CJV

Curs gratuït de C1 de valencià!

El Consell de la Joventut de València (CJV) tornem a llançar un any més la convocatòria de 60 places gratuïtes per a rebre un curs intensiu de preparació de la prova oficial del C1 de valencià (antic grau mitjà) de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) de la Generalitat Valenciana.

Aquest curs, de 48 hores de durada i en horari de vesprades durant els mesos d’abril, maig i juny, està dirigit a persones menors de 30 anys i residents a la ciutat de València, dividit en dos classes planificades per al dilluns i dimecres, d’una banda, i dimarts i dijous, de 17:30h a 20:00h, les quals tindran lloc a la seu del mateix Consell de la Joventut de València del carrer Campoamor 91.

Les persones interessades han d’emplenar el següent FORMULARI fins el pròxim 15 de març, així com abonar una quantitat simbòlica de 50€ que seran reembossables una vegada finalitze el curs, el pròxim 11 de Juny.

A partir del 20 de març s’obrirà la llista d’espera, donant un marge de 48h per A l’abonament i enviament del justificant de pagament que confirme la seua inscripció. En cas d’existir més sol·licituds que places disponibles, el CJV ens reservem el dret a emprar el criteri que estimem més oportú a l’hora de l’adjudicació de les mateixes (ja siga per sorteig, etc), sense possibilitat de recurs.

Aquesta iniciativa està finançada gràcies a subvenció de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana per al foment del valencià per a les institucions, entitats i associacions sense finalitat lucrativa i per a les persones jurídiques públiques i privades que realitzen projectes singulars de foment del multilingüisme en l’àmbit social.

Please follow and like us:
Tags: