Posted on / by / in Noticies CJV

Assemblea General Ordinària 2020

  • L’Assemblea General Ordinària aprova per unanimitat la gestió duta a terme per la plataforma d’associacions juvenils durant el període 2018-2019
  • Ana Domínguez revalida la presidència del CJV amb una renovada Comissió Permanent

El Consell de la Joventut de València (CJV) vam celebrar aquest dimarts al Centre Cultural Octubre la seua Assemblea General Ordinària, un dels moments més importants de l’any en què l’actual Comissió Permanent va donar comptes del treball desenvolupat per aquesta plataforma d’associacions juvenils de la ciutat durant el període 2018-2019.

Una trentena d’associacions juvenils van aprovar per unanimitat l’informe de gestió presentat per la presidenta del CJV, Ana Domínguez, així com la renovació de la direcció del mateix Consell de la Joventut amb noves incorporacions, agraint alhora el treball dut a terme per l’equip sortint i participant en diferents activitats que es van desenvolupar durant l’assemblea.

Per part seua, Domínguez va retornar la seua gratitud al conjunt d’entitats presents i els va felicitar per la seua “implicació i compromís a fer del Consell de la Joventut la millor eina per a canalitzar i visibilitzar les necessitats, propostes i polítiques per a la gent jove de València”, va destacar.

En aquest sentit, la presidenta del CJV va animar a totes les persones joves de la ciutat a “associar-se per a ser més fortes, reivindicar el que creguen que és just i sumar més veus als Consells de la Joventut”, així com a continuar “tirant de nosaltres per a ajudar-vos en tot el que siga a la nostra mà”, va subratllar.

En aquesta assemblea també van estar presents Pilar Blasco, Presidenta del Consell Valencià de la Joventut (CVJ) i Maite Ibáñez, actual regidora de Joventut de l’Ajuntament de València.

Please follow and like us:
Tags: