Posted on / by / in Noticies CJV

XVLII Assemblea Ordinària del Consell Valencià de la Joventut

El darrer cap de setmana del 21 i 22 de febrer una delegació del Consell de la Joventut de València (CJV) vam participar en la XVLII Assemblea General Ordinària (AGO) del Consell Valencià de la Joventut a la localitat alacantina de Biar.

Aquesta assemblea va servir per a fer balanç i autocrítica de la tasca desenvolupada per l’equip que conforma el Consell Jove durant l’últim any 2019, així com per avaluar els informes tècnis i econòmics pertinents, els quals van rebre el suport unànim del conjunt d’entitats juvenils que hi van conformar l’assemblea.

També es va sotmetre a debat la presentació del pla de treball i activitats del CVJ per a l’any 2020, la previsió econòmica i la situació actual de la Fundació Triangle Jove.

D’altra banda, durant el cap de setmana es van organtizar diferents grups de treball on es va reflexionar col·lectivament al voltant de l’actual model de Consell de la Joventut, la seua dinàmica interna i punts febles a millorar, mitjançant l’aportació de propostes i, també, la consolidació de les relacions entre aquests i alhora el Consell autonòmic, on el CJV hi vam participar activament.

Please follow and like us:
Tags: