Posted on / by / in Noticies CJV

VII edició dels premis Talent Jove

Un any més, el Consell de la Joventut de València (CJV) vam assistir el darrer dimecres a la gala d’entrega dels premis Talent Jove 2020 que va tindre lloc al Teatre El Musical del barri del Cabanyal, organitzada pel diari Levante-EMV i l’entitat Bankia per seté any consecutiu, i que reconeix els projectes desenvolupats per persones joves d’entre 18 i 35 de la Comunitat Valenciana en un total de cinc categories.

Enguany, les persones joves premiades pel jurat van ser Pilar Prados (Empresa), María Sáez (Ciencia), Emilia Méndez (Acció Social), Adrián Salvador (Cultura) i Tamara Gómez (Deporte) sent la majoria d’iniciatives impulsades per dones joves d’arreu del territori. Una manera de potenciar i impulsar la carrera professional de les persones joves mitjançant l’aportació de 6.000€ d’aquest premi.

La Presidenta i Vicepresidenta del CJV, Ana Domínguez i Rocío Barbeito, van acudir com a convidades  a aquesta VII edició dels premis Talent Jove, manifestant la seua felicitació a les persones guardonades i animant a tota la joventut valenciana a presentar els seus projectes en futures convocatòries. D’altra banda, van agrair els compromís de les entitats impulsores d’aquests premis pel talent i capacitat de les persones joves.

Tags: