Posted on / by / in Noticies CJV

Aquest 14F #RegalaSalutSexual

Sant Valentí s’ha convertit en una data assenyalada al nostre calendari, especialment per a les persones aparellades. El 14 de febrer se celebra el dia de l’amor a mig món, però també el Dia Europeu de la Salut Sexual. És per això que des del Consell de la Joventut de València (CJV) hem llançat la campanya #RegalaSalutSexual per a celebrar d’una forma diferent aquest apassionat dia.

Respecte, intimitat, sexe segur, comunicació i, fins i tot, orgasmes, són alguns dels principals “regals” que no han de faltar en una relació amorosa, segons expliquen des del CJV, per als quals és important mirar més enllà del consumisme material que caracteritza Sant Valentí, i adonar-se que les relacions de parella han de basar-se en el respecte mutu, l’afecte i la comunicació.

En aquest sentit, el Consell de la Joventut de València advoquem per animar a les persones joves de la nostra ciutat a mantindre relacions afectives sanes, igualitàries i satisfactòries, per la qual cosa defensem la necessitat d’introduir la formació afectiu-sexual dins del currículum escolar, a més de continuar impartint-se xarrades, tallers i campanyes de sensibilització a les aules.

Please follow and like us:
Tags: