Posted on / by / in Noticies CJV

Vesprades de jocs de taula!

Els jocs de taula mai passen de moda. Un dels més coneguts en el panorama valencià, “La Fallera Calavera”, acaba de llançar la seua tercera expansió i el Consell de la Joventut de València (CJV) hem volgut aprofitar l’oportunitat per a donar a conèixer aquest divertit joc entre els i les joves de la ciutat.

Ja siga en equips o per parelles, en família o amb amistats, des del CJV ens hem proposat fomentar aquest entretingut passatemps com a alternativa d’oci educatiu entre les persones joves del barri de Algirós, on es troba situada la nostra seu (c/de Campoamor 91) i comptem amb una Xarxa de Corresponsals Educatius formada per estudiants de la E.S.O i batxillerat.

D’aquesta manera, dijous passat vam organitzar la primera d’una sèrie de “vesprades de joc de taula” per a ensenyar diferents modalitats d’aquest tipus de jocs i oferir gratuïtament la possibilitat de participar i aprendre noves formes de diversió, a través de la cooperació i la posada a prova de l’enginy i creativitat.

Segons va explicar la presidenta del Consell de la Joventut de València, Ana Domínguez, l’objectiu d’aquestes activitats és “fer arribar a la gent més jove de la ciutat que existeixen moltes maneres de gaudir del nostre temps lliure amb les quals, a més, podem aprendre i desenvolupar les nostres capacitats”. En aquest sentit, va explicar que “almenys una vegada al mes” continuaran repetint aquestes trobades per a jugar a jocs de taula i no descarten organitzar algun torneig.

Aquesta activitat està integrada en el projecte “Una altra forma de gaudir València” presentat pel CJV en 2019 i finançat pel Pla Municipal de Drogodependències de l’Ajuntament de València per a previndre addiccions en la joventut a través de l’oci educatiu.

Please follow and like us:
Tags: