Posted on / by / in Noticies CJV

Ens visiten estudiants TASOCT de l’IES Veles e Vents

El darrer divendres el Consell de la Joventut de València (CJV) vam rebre una visita molt especial. Un grup de joves estudiants del mòdul de Tècnic Superior en Animació Sociocultural i Turística de l’IES Veles e Vents de Gandia va acostar-se fins a l’edifci de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València per tal de conèixer, de primera mà, les instal·lacions i els diferents serveis i activitats que es duen a terme a la nostra ciutat per a les persones joves.

A banda de conèixer el servei de Joventut de l’Ajuntament i el funcionament del Centre Municipal de Joventut (CMJ) d’Algirós, un dels 13 CMJ de la ciutat de València, l’equip tècnic del CJV va aprofitar aquesta visita per a explicar a aquest grup de joves, d’una manera dinàmica i participativa, què són i com treballen els consells de la joventut, espais de trobada d’un gran nombre d’associacions juvenils, plurals i democràtics.

D’aquesta manera, l’estudiantat va rebre tota la informació rellevant sobre la funció dels consells de la joventut com a plataformes d’interlocució entre la població juvenil i les administracions públiques, així com entitats dinamitzadores de la joventut mitjançant tot tipus d’iniciatives, com ara campanyes, cursets, grups de treball o activitats d’oci educatiu, etc. D’altra banda, tota la classe va poder expressar la seua opinió sobre la importància de les polítiques específiques de joventut, la cultura de la participació entre les persones joves o les necessitats i inquietuds de la joventut actual.

Tags: