Posted on / by / in Noticies CJV

#NadalSenseRessaca

 

El Consell de la Joventut de València volem celebrar un #NadalSenseRessaca fomentant el consum responsable i l’oci alternatiu per a evitar l’abús de l’alcohol entre les persones joves durant aquestes festes.

Amb l’arribada de les dates nadalenques, on les trobades familiars, dinars d’empresa i esdeveniments festius augmenten considerablement el consum d’alcohol, el Consell de la Joventut de València (CJV) hem llançat aquest divendres a través de les seues xarxes socials la campanya #NadalSenseRessaca amb l’objectiu de fomentar unes “festes saludables” i previndre l’abús de begudes alcohòliques entre les persones més joves.

Una imatge nadalenca amb el lema “Que l’alcohol no es carregue les festes” pretén ser “un crit d’atenció”, segons ha explicat la presidenta del CJV, Ana Domínguez, “especialment en una època de l’any en què el consum d’alcohol es troba molt normalitzat en la societat” i on, per tant, augmenten les conductes de risc, sobretot entre les persones joves, “com són els accidents de trànsit o els riscos en general per a la salut”, ha recordat.

És per això que des d’aquesta la plataforma juvenil aconsellem gaudir d’aquestes festes nadalenques en un “ambient saludable”, aprofitant aquest període vacacional per a “assistir a diferents esdeveniments socials a l’aire lliure, practicar esport, gaudir de la lectura, cinema o, simplement, optant per consumir begudes sense alcohol i aliments variats”, de manera que les persones joves prenguen consciència de la gran varietat d’alternatives d’oci que tenen al seu abast.

D’altra banda, el Consell de la Joventut animem a la gent jove al fet que, si decideixen lliurement consumir alcohol, ho facen “amb moderació” i “responsabilitat” per a evitar les conseqüències negatives que pot arribar a ocasionar, especialment en el cas de les persones més joves.

Aquesta campanya es troba dins del projecte “Una altra forma de gaudir València”, finançat pel Pla Municipal de Drogodependències de l’Ajuntament de València.

Please follow and like us:
Tags: