Posted on / by / in Noticies CJV

Falleres Majors de València, ambaixadores per la Igualtat

La segona edició de la trobada #AmbaixadoresPerLaIgualtat organitzada pel Consell de la Joventut de València (CJV) va reunir aquest dimecres a l’edifici de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València a la Cort d’Honor de la Fallera Major de la ciutat, Consuelo Llobet, per abordar la realitat de la dona jove en el món de les falles.

Aquesta trobada, en la qual s’ha comptat amb la col·laboració de la Junta Central Fallera i la Federació de Dones Joves, es va desenvolupar en un espai no mixt i a porta tancada, de manera que les joves falleres van poder expressar-se lliurement i reflexionar sobre el paper de la dona en la societat actual, especialment en el cas de les més joves, així com els estereotips que sovint envolten la festa fallera.

Per part seua, la presidenta del Consell de la Joventut de València, Ana Domínguez, va agrair públicament la participació per segon any de les regidories de Joventut i Cultura Festiva de l’Ajuntament, encapçalades per Maite Ibáñez i Pere Fuset, així com els recursos aportats pel servei de participació ciutadana per a poder dur a terme aquesta activitat.

A més, Domínguez va manifestar el desig del CJV de “seguir estretant llaços i complicitats” amb la Cort d’Honor de la Fallera Major de València, per ser “les millors ambaixadores de la nostra ciutat i un referent femení molt important per a milers de dones joves”.

Please follow and like us:
Tags: