Posted on / by / in Noticies CJV

Coneixes el voluntariat europeu?

El Consell de la Joventut de València (CJV) hem llançat aquest dilluns un vídeo promocional a través de les nostres xarxes socials per a donar a conèixer les oportunitats del voluntariat europeu entre els i les joves de la ciutat.

El programa European Solidarity Corps està dirigit a joves d’entre els 18 i 30 anys de la Unió Europea amb interés a desenvolupar les seues habilitats personals i laborals en un país estranger, duent a terme treballs de voluntariat en col•laboració amb ONGs, associacions o entitats públiques del país d’acolliment, tot això amb les despeses cobertes durant un període d’estada que pot variar des de les dues setmanes fins a un any.

Des del Consell de la Joventut consideren aquest tipus d’iniciatives “tremendament positives, no sols per al desenvolupament laboral de les persones joves sinó, sobretot, per al seu creixement personal”, assenyala la seua presidenta, Ana Domínguez, ja que en aquests programes l’intercanvi cultural, aprenentatge d’idiomes o l’estrenyiment de llaços personals en el si d’Europa són algunes de les experiències millor valorades, a més de l’enfortiment del sentiment europeista entre la joventut.

Aquesta campanya ha estat cofinançada pel programa Erasmus+ de la Comissió Europea i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València.

Please follow and like us:
Tags: