Posted on / by / in Noticies CJV

Còctels sense alcohol, per què no?

El Consell de la Joventut de València (CJV) vam organitzar el darrer dijous el taller educatiu “Còctels sense alcohol, per què no?”. Una activitat dirigida sobretot a públic adolescent, la qual va consistir en ensenyar a elaborar begudes saludables i desmuntar mites que envolten el consum d’alcohol, i que es troba dins del projecte “Una altra forma de gaudir València” pensat per a fomentar l’oci alternatiu com a factor de protecció davant les addicions.

Amb aquest taller, finançat gràcies al Pla Municipal de Drogodependències de l’Ajuntament de València i impartit per l’associació Impuls! i el qual va tindre una durada de dos hores, un grup d’estudiants va poder conèixer diferents alternatives saludables que poden consumir en el seu temps d’oci, com ara una gran varietat de sucs, combinats o, fins i tot, opcions no alcohòliques de cervesa, vi o licor, que es poden preparar fàcilment o comprar en diferents establiments i locals de la ciutat de València.

D’altra banda, les tècniques d’Impuls! van dialogar amb les persones assistents sobre les creences que es tenen sobre el consum d’alchol, així com el fenòmen de la presió del grup o la normalització social que es té de les begudes alcohòliques, de forma que es va poder generar un debat sobre les causes i conseqüències del consum d’alcohol per a la salut física, psicològica i social de la gent, especialment en el cas dels més joves.

Finalment, es van poder preparar diferents begudes no alcohòliques a partir d’ingredients com ara fruites, verdures i llet, de forma que el públic va poder participar en grup i gaudir d’un berenar ben deliciós.

Please follow and like us:
Tags: