Posted on / by / in Noticies CJV

VOTA el 21N en les eleccions de la Universitat de València

El pròxim 21 de novembre la comunitat universitària està convocada a participar en les eleccions estudiantils a representants de Junta de facultat i el Claustre de la Universitat de València, una cita que se celebra cada dos anys i que el Consell de la Joventut de València (CJV) no ha volgut desaprofitar per a fomentar una vegada més la participació en aquest procés electoral i l’associacionisme entre les i els joves estudiants.

És per això que el passat 11 de novembre va tindre lloc el primer debat estudiantil universitari retransmés online en el si de la Universitat de València, organitzat pel Consell de la Joventut en col·laboració amb la Delegació per a l’Estudiantat que coordina Meme Elizalde, en el qual els principals sindicats d’estudiants amb representació institucional en el si de la UV van poder explicar les seues propostes i intercanviar opinions sobre l’estat actual de l’ensenyament superior valencià, els seus dèficits i possibles solucions.

Ana Domínguez, presidenta del Consell de la Joventut de València, va tindre l’oportunitat de presentar aquest debat animant a l’estudiantat no sols a participar en el procés electoral, sinó sobretot a “associar-se per tot aquells que els motiva”, a més d’agrair a totes les organitzacions estudiantils el treball realitzat durant els últims anys i que va destacar “contribueix enormement a millorar el dia a dia de la vida universitària”.

En aquest sentit, representants del Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA), SAÓ-UV, Acontracorrent i Unió d’Estudiants Valencians, van contraposar durant hora i mitja la seua visió de la Universitat de València, així com les propostes més importants amb les quals es presenten a les eleccions del pròxim dijous, entre les quals es van esmentar la remuneració de les pràctiques universitàries, el compliment de les guies docents, la millora generalitzada d’instal·lacions, l’augment de la representació estudiantil en els òrgans de decisió o l’aposta per una universitat més inclusiva, igualitària i compromesa amb el medi ambient, entre altres.

El debat, realitzat en els estudis audiovisuals del Centre Cultural La Nau, està penjat en la web de la Universitat de València i romandrà disponible durant tota la campanya electoral, que finalitzarà el dimecres 20 de novembre a les 00:00h.

Please follow and like us:
Tags: