Posted on / by / in Noticies CJV

Vine el 16N a la XXIV Fira d’Associacions Juvenils de València!

El Consell de la Joventut de València triem el Jardí del Túria per a celebrar aquest dissabte 16 de novembre la 24º edició de la Fira d’Associacions Juvenils de la ciutat! Xarrades, tallers i concerts a l’aire lliure ocuparan una jornada dedicada a l’activisme mediambiental davant l’emergència climàtica.

El Consell de la Joventut de la ciutat de València (CJV), plataforma que aglutina a una trentena d’associacions juvenils de la capital valenciana, celebrem al llit del riu Túria, sota el Palau de la Música, la XXIV Fira d’Associacions Juvenils que cada any congrega a centenars de persones joves interessades en la participació, l’activisme o el voluntariat de tota mena, enguany amb l’emergència climàtica i l’ecologisme com a protagonistes.

Tal com ha explicat la presidenta del CJV, Ana Domínguez, enguany “un dels temes que més preocupa la gent jove és la crisi climàtica que amenaça no sols el nostre present sinó sobretot futur més immediat”, per la qual cosa des del Consell de la Joventut s’ha decidit bolcar tots els seus esforços a visibilitzar aquesta problemàtica i convidar a diferents associacions ecologistes amb seu a València perquè expliquen els seus projectes i iniciatives de voluntariat.

10.30h – Apertura de la Fira
11.00h – Inauguració
11.15h – 13.30h ACT. PRINCIPAL: Oportunitats d’acció ecologista a València.
13.30 – 15.00 Concert acústic de L’Home Brut
14.30h – Dinar Popular
16.00h – 19.30h – #OPINAJOVE MEDI AMBIENT
17.30h – 18.30h – Presentació de la Guia d’Accions Ambientals Extraordinàries.
18.30h – 19.30h – Taller Parkour i medi ambient
19.30h – 20.00h – Cloenda institucional
20.00h – 21.15h – Concert de La Otra
21.30h – 23.00h – Concert DJ de Space Elephants

En aquest sentit, una taula redona sobre activisme ecologista i solucions polítiques per a fer front al desafiament mediambiental estarà formada per representants del moviment Fridays For Future, l’organització internacional WWF, el Servei d’Energies Renovables i Canvi Climàtic de l’Ajuntament de València i l’associació Joves Federalistes i Europeistes. A més, una Guia d’Accions Ambientals Extraordinàries serà presentada per la còmica valenciana Carolina Tomás.

Aquest esdeveniment, a més a més, estarà amenitzat amb tallers i dinàmiques de grup per a les persones assistents, a més de comptar amb l’actuació gratuïta dels grups de música L’Home Brut, La Otra i Space Elephants.

Tags: