Posted on / by / in Noticies CJV

Exposició 25N #BloqueaLaViolencia

  • La Xarxa de Dones Joves inaugura l’exposició #BloqueaLaViolencia per a denunciar situacions d’assetjament i masclisme en la xarxa
  • Un total de 15 il·lustracions es podran visitar a l’edifici de la Regidoria de Joventut de València fins al 30 de novembre

Amb motiu de la celebració el 25 de novembre del Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones, la Xarxa de Dones Joves del Consell de la Joventut de València (CJV) va inaugurar el darrer divendres l’exposició #BloqueaLaViolencia, amb l’objectiu de visibilitzar diferents situacions masclistes que afecten especialment les dones joves a través d’Internet i les xarxes socials.

Aquesta exposició, que compta amb un total de 15 il·lustracions, romandrà oberta al públic fins al pròxim 30 de novembre al hall de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València del carrer Campoamor 91, amb la finalitat de “acabar amb la normalització de situacions desagradables i masclistes que pateixen les dones a través de la xarxa”, especialment en plataformes digitals com Instagram o Facebook, així com aplicacions de missatgeria instantània, tal com han explicat les integrants de la Xarxa de Dones Joves.

En aquest sentit, cadascuna de les imatges comptarà amb una xicoteta descripció que anima a la reflexió i denúncia d’aquestes situacions de discriminació, assetjament o control, totes elles exemples de violència psicològica que també anul·len la llibertat i dignitat de les dones, i que massa vegades passen desapercebudes.

Finalment, des del Consell de la Joventut de València animen a tota la ciutadania jove a participar aquest dilluns en la manifestació contra la Violència Masclista que donarà principi a partir de les 19:00h des del jardí del Parterre.

Please follow and like us:
Tags: