Posted on / by / in Noticies CJV

VOTA un alberg públic juvenil en DecidimVLC

  • El Consell de la Joventut de València (CJV) proposem en la plataforma DecidimVLC de pressupostos participatius de l’Ajuntament reconvertir l’edifici de la Regidoria de Joventut del c/de Campoamor 91 en un alberg públic juvenil autogestionat 
  • Actualment la ciutat només compta amb un casal d’esplai en un espai protegit de la pedania del Saler

El Consell de la Joventut de València (CJV) hem presentat aquesta setmana la proposta de reconvertir l’actual edifici de la Regidoria de Joventut de la ciutat, situat al carrer de Campoamor 91 del districte Algirós, en un alberg públic juvenil autogestionat, que siga al seu torn un punt d’informació i dinamització per a les persones joves i que compte amb sales d’estudi, reunions i recreatives, a més d’un centenar de llits, tot això gratuït per a les associacions juvenils, les quals gaudirien de màxima prioritat per a fer ús d’aquest espai, i amb descomptes especials per a la resta de joves.

VOTA la proposta 3570 fent clic ací 

Aquesta proposta, plantejada des de fa temps pel CJV, ha sigut debatuda i aprovada per diverses entitats que conformen el Consell de la Joventut per a ser votada a través de la plataforma online DecidimVLC de pressupostos participatius de l’Ajuntament, de manera que qualsevol persona empadronada a la capital valenciana té fins al 6 de novembre per a donar suport a la proposta registrada amb el codi 3570, perquè puga passar la primera fase del procés si aconsegueix almenys 100 suports.

Per a la presidenta del CJV, Ana Domínguez, aquesta mesura vol “corregir una anomalia” en el conjunt de grans ciutats d’Espanya, com és no disposar d’un alberg juvenil públic a la mateixa ciutat de València “no sols per al gaudi de les associacions juvenils sinó també per a persones joves que realitzen algun tipus de voluntariat internacional o projectes d’emprenedoria social, i que haurien de tindre facilitats per a poder visitar la nostra ciutat, pernoctar i posar en comú aquests projectes en un espai compartit”, ha destacat.

En aquest sentit, Domínguez ha animat a les persones joves empadronades a la ciutat de València que visiten el web www.decivimvlc.valencia.es i voten aquesta proposta del Consell de la Joventut fins al pròxim 6 de novembre, data límit perquè siguen seleccionades les propostes més destacades.

Tags: