Posted on / by / in Noticies CJV

Participem en la #FiraJove2019

  • L’Ajuntament de València presenta el Pla Jove 2019-2023
  • El Consell de la Joventut de València presentem al carrer la campanya “En un tres i no res”

El Consell de la Joventut de València (CJV) vam participar el darrer dissabte en la Fira Jove organitzada per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València per a presentar el Pla Jove 2019-2023, el document marc de les polítiques de Joventut impulsades pel Govern de la ciutat el qual ha estat elaborat en col·laboració amb el CJV.

En un ambient lúdic i festiu, el Consell de la Joventut vam aprofitar per a donar-nos a conèixer com a plataforma d’entitats juvenils, fomentar l’associacionisme i preguntar als i les joves de la ciutat quina València somien, animant-los a més a més a associar-se o muntar la seua pròpia entitat jove mitjançant la campanya “En un tres i no res”.

Gràcies a Culturama, durant tota la vesprada vam poder dinamitzar un estand propi, repartir material del CJV i gaudir dels concerts i tallers que es van anar desenvolupant, amb una batukada, actuacions de dança i la presència de Lory Money com a speaker excepcional.

Please follow and like us:
Tags: