Posted on / by / in Noticies CJV

Parlem amb Maite Ibáñez, nova regidora de Joventut de l’Ajuntament de València

El Consell de la Joventut de València (CJV) vam mantenir aquest dijous una primera reunió de treball amb la nova regidora de Joventut de l’Ajuntament de València, Maite Ibáñez, en la qual la comissió permanent de la plataforma juvenil va poder presentar-se oficialment davant la responsable municipal i traslladar-li les principals demandes de les entitats juvenils de la ciutat.

Ana Domínguez, presidenta del Consell de la Joventut de València, va ser l’encarregada de plantejar alguns dels principals objectius que el CJV ens hem marcat per a aquesta legislatura, com és la consolidació de la relació institucional amb l’Ajuntament, donar una major visibilitat a les polítiques municipals de Joventut i garantir un finançament just i sostenible d’aquestes.

D’altra banda, la necessitat de “donar veu” a la joventut en el Consell Social de València va ser un altre dels temes abordats per Ana Domínguez, així com la d’habilitar un nou alberg públic per a persones joves de la ciutat, oferir alternatives de participació a la joventut no associada o, també, l’aprovació d’una partida pressupostària destinada específicament a projectes de joventut a través del procés participatiu Decidim VLC.

Des del CJV celebrem el “bon clima d’entesa” amb la regidoria de Joventut després d’aquesta primera reunió, que van acordar repetir semestralment, així com la “escolta activa” de la responsable municipal Maite Ibáñez cap a les inquietuds i necessitats de les associacions juvenils de la ciutat, a les quals va convidar a participar el pròxim 19 d’octubre en la presentació del Pla Jove 2019-2023 a la plaça de l’Ajuntament.

 

Please follow and like us:
Tags: