Posted on / by / in Noticies CJV

Jornada #JovesInfluencersVLC el 26 d’octubre

  • El CJV organitzem la jornada #JovesInfluencersVLC el dissabte 26 d’octubre
  • Volem mostrar com és la vida d’una persona “influencer”, com funcionen les agències amb les quals treballen, parlar d’activisme 2.0 o donar consells per a destacar en la xarxa

El Consell de la Joventut de València (CJV) hem organitzat per al dissabte 26 d’octubre la jornada #JovesInfluencersVLC a La Casa de la Mar (platja de la Patacona) per a abordar aquest fenomen que atrau especialment a joves que utilitzen les xarxes socials per a relacionar-se, sobretot Instagram.

AFORAMENT LIMITAT, inscriu-te: http://cort.as/-SqfE

En un ambient distés i amb la col·laboració de Beers&Politics València, des del Consell de la Joventut hem volgut comptar amb persones destaques en l’ús d’Internet i les xarxes socials, com és el cas de la jove valenciana María Herrejón, la qual amb més de mig milió de followers és una de les personalitats més conegudes en Instagram, a banda de “youtuber” i col·laboradora en diversos mitjans de comunicació.

D’altra banda, en aquesta jornada també comptaran amb la participació de Sergio Barreda, managing director de l’agència KeeperExperience que treballa amb aquests perfils destacats en Internet, per a explicar com funciona per dins aquest món, els seus mites i realitats o quin tipus de persones poden arribar a convertir-se en “influencers”, etc.

A més a més, un bloc temàtic estarà dedicat a l’activisme social 2.0, de manera que les il·lustradores feministes Ester i Sandra Córcoles, més conegudes com “Las Rayadas”, mantindran un col·loqui amb Cristian Ramón, coordinador del Grup Jove del col·lectiu Lambda de gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals de València, sobre com sacsejar consciències i reivindicar drets a través de la xarxa.

Finalment, tancarà la jornada un taller sobre consells útils per a traure-li partit a la xarxa social Instagram, presentat per la valenciana guanyadora de diversos concursos en aquesta plataforma, Teresa Argudo “@chu_morr”, i dirigit a totes aquelles persones que tenen interès en la fotografia i per aconseguir despuntar amb les seues publicacions.

Aquest esdeveniment està financiat amb fons públics de l’Institut València de la Joventut, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, dins de la partida per al foment del valencià per a institucions, entitats i associacions sense finalitat lucrativa “Sempre teua. La teua llengua”.

Please follow and like us:
Tags: