Posted on / by / in Noticies CJV

Associa’t en un tres i no res!

  • El Consell de la Joventut de València llancem la campanya “En un tres i no res” per animar a la joventut a associar-se i “canviar el món”
  • Participarem en la Fira Jove 2019 organitzada per l’Ajuntament de València aquest dissabte 19 d’octubre

El Consell de la Joventut de València (CJV) hem llançat aquest divendres la campanya “En un tres i no res” a través de les seues xarxes socials, una iniciativa amb la qual la plataforma juvenil pretén animar a les persones joves de la ciutat de València que vulguen “canviar el món” a associar-se seguint tres senzills passos “en tan sols 10 minuts”.

DEMANA CITA PRÈVIA en tecniccjv@gmail.com

“Vols canviar el món i no saps com fer-lo? Coneixes dues persones que compartisquen el teu mateix somni? Acosta’t al Consell de la Joventut de València i associa’t en 10 minuts!” és el missatge que engloba la campanya, el principal objectiu de la qual és fomentar la creació d’entitats juvenils a la capital valenciana i visibilitzar al CJV com l’espai de trobada i assessoria per excel·lència del teixit associatiu juvenil.

En aquest sentit, des del Consell de la Joventut recordem als i les joves de la ciutat que poden sol·licitar en qualsevol moment informació i suport per a poder tramitar tota la documentació necessària per a constituir-se com a associació, a més de convidar-los a participar en totes les seues activitats, tallers i reivindicacions per a la joventut.

La campanya, difosa íntegrament a través de les xarxes socials i web del CJV, serà presentada aquest dissabte en la Fira Jove 2019 organitzada per l’Ajuntament de València, on tindran un estand propi al qual qualsevol persona jove podrà acostar-se per a informar-se i conèixer de primera mà totes les iniciatives i activitats que realitza la plataforma juvenil al llarg de l’any.

Tags: