Posted on / by / in Noticies CJV

Una millor mobilitat jove

El Consell de la Joventut de València (CJV) ha demanat aquest dimarts, una vegada finalitzada la setmana de la mobilitat sostenible i el Dia sense Cotxes, la necessitat de millorar les condicions de les persones joves que fan ús de la xarxa pública de transport de la ciutat.

  • Proposen un abonament únic i integral de transport jove, augment de l’horari nocturn o la reparació gratuïta de bicicletes
  • Recorden el compromís de tots els partits en campanya electoral amb la seua propostes de mobilitat

Tal com ha explicat la presidenta del Consell de la Joventut, Ana Domínguez, un dels problemes que més preocupa a la gent jove de la ciutat és la falta d’un servei públic de transport més assequible i de millor qualitat, especialment en horari nocturn i caps de setmana, havent-hi encara moltes zones de València amb una freqüència de pas d’autobús que supera els 15 minuts de mitjana, així com carrils bici encara per executar.

En aquest sentit, des del CJV es recorda a tots els partits polítics del consistori diversos compromisos que van signar durant la campanya electoral del passat 26 de maig, com l’increment de la inversió en el sistema públic de transport per a millorar la seua freqüència de pas, la creació d’un abonament integral i únic amb descomptes per a joves, l’ampliació de l’horari nocturn de bus o la promoció de la mobilitat sostenible mitjançant cursets, xarrades i campanyes de sensibilització, entre altres.

Tags: