Posted on / by / in Noticies CJV

Repensar els Centres Municipals de Joventut (CMJ)

El Consell de la Joventut de València (CJV) valorem positivament aquest dilluns la notícia anunciada per l’Ajuntament de la ciutat d’ampliar l’horari dels Centres Municipals de Joventut (CMJ) un total de quatre hores al dia, cobrint a més horari nocturn i caps de setmana, donant resposta d’aquesta manera a una de les reivindicacions que des del CJV portem temps reclamant al Govern local.

D’altra banda, la implementació de 152 hores de formació per al personal que treballa als 13 CMJ també la rebem de bon grat, ja que des del CJV considerem fonamental el reciclatge i adquisició de nous coneixements per a donar resposta a les necessitats i preferències de les persones joves, subjectes a un gran dinamisme i canvis generacionals, especialment en el cas de professionals que treballen directament amb la població juvenil.

En aquest sentit, el Consell de la Joventut volem aprofitar l’oportunitat per a traslladar a l’equip de Govern de l’Ajuntament la necessitat de “fer una repensada” dels Centres Municipals de Joventut, perquè siguen “vertaders espais de trobada i atracció” per a les i els joves de València, per la qual cosa proposen posar en marxa una taula de treball en la qual compartir idees innovadores perquè els CMJ resulten “més atractius, coneguts i útils per al públic juvenil”, han assenyalat.

Tags: