Posted on / by / in Noticies CJV

Participem al #TroVaCoLo 2019

  • El CJV participa en la trobada bianual de consells locals de la joventut de la Comunitat Valenciana
  • Es marquen com a prioritat defensar les polítiques “reals” de joventut i fomentar la participació de les persones joves

El Consell de la Joventut de València (CJV) vam participar el passat cap de setmana del 12 al 14 de juliol en la Trovada Valenciana de Consells Locals del Consell Valencià de la Joventut #TrovaCoLo, una trobada bianual en el qual joves associats i no associats de les províncies de Castelló, València i Alacant es donen cita per a posar en comú necessitats, estratègies i propostes per a defensar els interessos de la joventut, crear llaços i compartir objectius.

En aquesta edició, es van abordar en primer lloc els conflictes que afecten la gent jove LGTBI, especialment el col·lectiu jove trans, mitjançant una taula redona sota el títol “Joventuts transformadores: més enllà del binarismo”. D’altra banda, al llarg del cap de setmana es van organitzar diferents grups i dinàmiques de participació per a fomentar la reflexió i diàleg entorn del que significa “ser jove” i el paper que han de jugar els consells de la joventut en l’actualitat.

Per altre costat, la jornada del diumenge es va dedicar a explicar els procediments i gestió de convenis de col·laboració dels consells locals de joventut i l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) dirigit específicament a personal tècnic.

Part de la comissió permanent i l’equip tècnic del CJV van aportar les seues opinions i punts de vista sobre les experiències i activitats que realitzen al llarg de tot l’any amb diferents col·lectius i persones joves de la ciutat, i van agrair la implicació del Consell Valencià de la Joventut a potenciar aquest tipus de jornades.

Please follow and like us:
Tags: