Posted on / by / in Noticies CJV

Curs gratuït del C2 de valencià

  • Oferim 60 places gratuïtes per a joves de la ciutat que desitgen presentar-se a la prova del títol C2 de valencià
  • Proposem a l’Ajuntament de València la possibilitat d’oferir cursos de preparació dels exàmens oficials de valencià

El Consell de la Joventut de València (CJV) hem presentat aquest divendres la convocatòria d’un curs intensiu de preparació per a la prova oficial del títol C2 de valencià (grau superior) que la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) de la Generalitat Valenciana ha convocat per al pròxim 26 d’octubre.

Aquest curs, de 48 hores de durada i en horari de vesprades durant els mesos de setembre, octubre i novembre, té un total de 60 places dirigides a joves de la ciutat de València menors de 30 anys, gratuïtes per als quals assistisquen almenys al 80% de les classes i dividides en dos grups, planificats per al dilluns i dimecres o dimarts i dijous, de 17:30h a 20:00h, en una aula de la seu del CJV del carrer Campoamor 91 de València.

Les persones interessades hauran d’emplenar, abans del 8 d’agost, un FORMULARI L’INSCRIPCIÓ publicat en les xarxes socials i web del Consell de la Joventut de València, així com abonar una quantitat simbòlica de 50€ que seran reembossables una vegada finalitze el curs, el pròxim 14 de novembre.

Aquesta iniciativa s’ha finançat a través d’una subvenció de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana per al foment del valencià per a les institucions, entitats i associacions sense finalitat lucrativa i per a les persones jurídiques públiques i privades que realitzen projectes singulars de foment del multilingüisme en l’àmbit social.

Please follow and like us:
Tags: