Posted on / by / in Noticies CJV

Cerquem professorat de valencià C2

Eres professor/a de valencià i vols treballar amb nosaltres?

El Consell de la Joventut de València (CJV) cerquem a una persona experta en l’ús i ensenyament del valencià per a oferir un curs intensiu de preparació de les proves oficials del grau superior C2 per a finals del 2019.

Aquest curss s’emmarcarà durant el període del 12 de Setembre fis al 14 de Novembre (2 mesos) i en horari de vesprada (de 17:30h a 20:00h) els dimarts i dijous, fent un total de 48 hores de formació. Aquesta oferta està subvencionada pels fons de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana dirigits a fomentar el valencià per a les institucions, entitats i associacions sense finalitat lucrativa i per a les persones jurídiques públiques i privades que realitzen projectes singulars de foment del multilingüisme en l’àmbit social.

Les persones interessades han d’enviar el seu currículum a borsacjv@gmail.com abans del 30 d’Agost.

Aquest curset està financiat per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, dins de la partida destinada al foment del valencià per a institucions, entitats i associacions sense finalitat lucrativa.

Tags: