Posted on / by / in Noticies CJV

Ana Domínguez en la Cadena SER

• La presidenta del Consell de la Joventut de València fa balanç en la SER de les principals necessitats del jovent de la ciutat
• Reivindica la importància de la participació de la gent jove en la política

Ana Domínguez, recentment elegida presidenta del Consell de la Joventut de València (CJV) va ser entrevistada el darrer cap de setmana en l’edició valenciana de la cadena SER, amb motiu del final de legislatura a l’Ajuntament de València i la necessitat de fer balanç en clau juvenil de les necessitats i inquietuds de la joventut del cap i casal.

Així doncs, Domínguez va destacar l’ocupació com “el principal problema en el que qualsevol persona jove pensa quan li preguntes”, a més de les dificultats d’accés a l’habitatge per l’increment dels preus de lloguer o la mobilitat, “qüestions bàsiques per a garantir una plena emancipació”, va destacar.

D’altra banda, la presidenta del CJV va posar en valor la importància de les habilitats de voluntariat que moltes persones joves desenvolupen a través del voluntariat i associacionisme, així com l’aprenentatge d’idiomes, com una forma d’ampliar l’empleabilitat i oportunitats de la població juvenil.

Finalment, en nom del Consell de la Joventut de València va incidir en la idea d’animar a les persones joves a implicar-se en política per a transformar allò que els hi afecta, ja que “és la millor manera de que ningú decidisca per nosaltres”. En aquest sentit, Ana Domínguez va reivindicar la necessitat d’establir quotes de joventut en tots els espais institucionals i de decisió política, així com una crida als partits polítics perquè donen més “pes, protagonisme i visibilitat a les polítiques de joventut”.

Escolta ací l’entrevista completa.

Please follow and like us:
Tags: