Posted on / by / in Noticies CJV

Per una València 100% jove

  • Tots els partits polítics signen el Manifest del CJV #ValènciaCiutatJove
  • Confien que el nou Govern de la ciutat responga a les demandes de la joventut

El Consell de la Joventut de València (CJV) ha anunciat hui la seua voluntat de “vetlar perquè València siga una ciutat 100% jove” durant la legislatura que comença, una vegada celebrades les eleccions municipals del passat 26 de Maig, en les quals l’Ajuntament de València compta amb una gran diversitat de forces polítiques representades.

El CJV ha volgut mostrar així mateix el seu agraïment a tots els partits polítics amb representació a l’Ajuntament que van signar el Manifest per una #ValènciaCiutatJove el darrer mes de maig, llevat de VOX per la seua recent irrupció, comprometent-se a donar resposta a les reivindicacions de les i els joves de la ciutat.

D’aquesta manera, des del Consell de la Joventut confien que les polítiques de Joventut siguen “protagonistes” del debat polític per part de tots els grups municipals, ja que “cap societat pot avançar sense garantir el benestar i igualtat d’oportunitats dels seus joves”, han subratllat.

Finalment, la direcció del CJV ha expressat el seu desig d’acudir com a públic convidat al primer ple de l’Ajuntament de València, per a poder plantejar les propostes del teixit associatiu juvenil una vegada constituït el nou Govern de la ciutat i oposició.