Posted on / by / in Noticies Entitats

Orgull LGTBI intergeneracional

  • Reivindiquen la trajectòria històrica de col·lectius com a Lambda en la lluita per la igualtat del col·lectiu LGTBI
  • Celebren l’exemple de tolerància, llibertat i normalització de la diversitat afectiu-sexual de la joventut valenciana

El 28 de Juny celebrem el Dia Internacional del Col·lectiu LGTBI i des del Consell de la Joventut de València (CJV) volem aprofitar aquesta data per a reivindicar una aliança intergeneracional entre les persones que porten dècades lluitant per visibilitzar i conquistar drets per a aquest col·lectiu i les joves generacions LGTBI que, exemple de tolerància, llibertat i normalització de la diversitat afectiu-sexual.

Des del CJV hem manifestat així mateix el nostre compromís latent amb la defensa dels drets de les persones LGTBI, davant la discriminació, odi i violència que encara continuen patint moltes persones per la seua orientació, dins i fora de les nostres fronteres, per la qual cosa insistim en la necessitat de no fer un pas arrere en les polítiques LGTBI que han fet avançar a Espanya i a la Comunitat Valenciana durant l’última dècada.

En aquest sentit, des del Consell de la Joventut animem a la gent jove de la ciutat de València a mobilitzar-se i manifestar-se dissabte que ve 29 de Juny en la marxa de l’Orgull LGTBI 2019, una de les més multitudinàries de l’any, no solament per a visibilitzar la diverses formes de ser i estimar, sinó també per a reivindicar la naturalitat enfront de l’odi lgtbfòbic.

Enguany, el Consell de la Joventut de València participarem juntament amb el Consell Valencià de la Joventut amb una carrossa pròpia en la marxa de l’Orgull, oberta a les entitats juvenils que conformen aquestes plataformes.

Please follow and like us:
Tags: