Posted on / by / in Noticies CJV

València, ciutat per a joves?

  • El Consell de la Joventut obri un procés participatiu per a recollir propostes electorals de la gent jove de València
  • Animen a la joventut valenciana a participar activament en les eleccions municipals del 26M

El pròxim 26 de Maig hi ha convocades eleccions municipals i europees a la Comunitat Valenciana i el Consell de la Joventut de València (CJV) vol implicar als i les joves de la capital del Túria, no solament perquè hi participen en aquests comicis, sinó també perquè les seues reivindicacions es tinguen en compte per part dels diferents formacions polítiques que opten a liderar l’Ajuntament de València durant els pròxims anys.

És per això que des del CJV s’ha posat en marxa la campanya #ValènciaCiutatJove amb la qual volen animar a les persones joves de València al fet que dissenyen el model de ciutat que volen, pensat per a respondre a les seues necessitats i interessos, mitjançant un procés participatiu obert a través d’Internet, així com accions a peu de carrer en espais concorreguts per joves, com ara zones universitàries o d’oci nocturn.

L’objectiu últim és elaborar un Manifest Jove, recopilatori de les principals demandes juvenils de la ciutat de València, que serà entregat a les diferents forces polítiques amb representació a l’Ajuntament, perquè assumisquen el compromís de donar-los solució durant la legislatura. A més a més, dijous que ve 16 de Maig està prevista la realització d’un debat entre aquestes, de manera que puguen exposar públicament el seu model de “ciutat jove”.

Please follow and like us: