Posted on / by / in Noticies CJV

Traiem al carrer la campanya #ValènciaCiutatJove

El Consell de la Joventut de València (CJV) hem visitat aquest dilluns els campus universitaris de la Universitat Politècnica de València (UPV) i la Universitat de València (UV) per a preguntar a les persones joves de la ciutat amb quins problemes es troben en el seu dia a dia, així com quines solucions creuen que hauria de prendre el futur Govern de l’Ajuntament de València després de les eleccions municipals del pròxim 26 de maig.

D’aquesta manera, el CJV hem volgut traslladar al carrer la seua campanya #ValènciaCiutatJove amb la qual volen animar a la joventut valenciana a participar activament en la convocatòria electoral del 26M i, d’altra banda, arreplegar i traslladar les principals reivindicacions de les i els joves a les forces polítiques que aspiren a conquistar l’alcaldia de la capital valenciana.

En aquest sentit, des del Consell de la Joventut considerem fonamental la implicació de la gent jove en els assumptes públics que els afecten, sent protagonistes en la presa de decisions i part activa de la solució d’aquests, per la qual cosa consideren també rellevant l’acostament i escolta de les formacions polítiques de les necessitats de la joventut.

Dijous que ve 16 de maig a les 19:00h, el CJV hem organitzat, amb la col·laboració amb la plataforma “Beers&Politics”, un Debat Jove a la plaça d’Hondures de València, on els partits polítics amb representació en el consistori de la ciutat podran explicar el seu projecte de “Ciutat Jove” i contestar a les preguntes del públic, en un ambient distés i pròxim.

Please follow and like us:
Tags: