Posted on / by / in Noticies CJV

Cinc formes d’entendre una #ValènciaCiutatJove

  • El Consell de la Joventut de València organitza un debat obert amb joves dels partits polítics amb representació a l’Ajuntament de València
  • Ocupació, emancipació, polítiques d’oci i mobilitat marquen les prioritats de la joventut valenciana

El 26M la joventut valenciana té a les seues mans l’oportunitat de decidir amb el seu vot quin model de ciutat de València vol per als pròxims quatre anys. És per això que el Consell de la Joventut de València (CJV) vam organitzar dijous passat un debat obert amb cinc joves candidats i candidates dels partits polítics actualment presents a l’Ajuntament de València, per a donar a conèixer les seues propostes i contractar la seua forma d’entendre València com una “ciutat jove”.

L’acte, moderat per un membre de la plataforma Beers&Politics, va estar organitzat en tres blocs temàtics, de manera que joves pertanyents al Partit Popular (Ana María Gil), Compromís (Lucía Beamud), Ciutadans (Rocío Gil), PSPV-PSOE (Víctor Camino) i Podem-EU (Pablo Miguel), van poder explicar al públic que es va congregar a la plaça d’Hondures quin és el model de “València, ciutat jove” que el seu partit defensa per a les eleccions municipals del pròxim 26 de Maig.

En aquest sentit, l’inici del debat va girar sobre polítiques d’ocupació i emancipació, com a pilars bàsics sobre els quals la joventut construeix el seu projecte de vida, seguit d’un segon bloc sobre alternatives d’oci, participació i associacionisme, que cada ponent va tindre possibilitat d’argumentar-ne i rebatre, en un ambient distés, constructiu i dinàmic que va poder seguir-se a través d’Internet i les xarxes socials del Consell de la Joventut de València.

Finalment, la tercera part del debat va estar dedicada a la participació del públic, que van fer arribar preguntes sobre temes tan diversos com la igualtat salarial, política de mobilitat, habitatge o canvi climàtic, com a assumptes que també preocupen a la joventut.

Please follow and like us:
Tags: