Posted on / by / in Noticies CJV

Comença el curs de preparació del C1 de valencià

  • Ofereixen 60 places gratuïtes dirigides a joves de la ciutat que vulguen presentar-se a la prova oficial del C1 de valencià
  • Consideren fonamental la formació en idiomes per a millorar l’ocupabilitat i riquesa cultural de la joventut

El Consell de la Joventut de València (CJV) ha tornat a llançar la convocatòria d’un curs intensiu de preparació per a la prova oficial del C1 de valencià (grau mitjà) que la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV) de la Generalitat Valenciana ha convocat per al pròxim 1 de Juny.

Aquest curs, de 48 hores de durada i en horari de vesprades durant els mesos d’Abril, Maig i Juny, compta amb un total de 60 places dirigides a joves de la ciutat de València menors de 30 anys, gratuïtes per als qui assistisquen al 80% de les classes i dividides en dos grups, planificats respectivament per al dilluns, dimecres, dimarts i dijous, tots dos de 17:30h a 20:00h, i que tindran lloc a una aula de la seu del Consell de la Joventut del carrer Campoamor 91 de València.

Les persones interessades han hagut d’emplenar un formulari publicat en les xarxes socials del Consell de la Joventut de València (CJV) així com abonar una quantitat simbòlica de 50€ que seran reembossables una vegada finalitze el curs, el pròxim 15 de Juny.

Des del CJV agraeixen l’interès de les més de 150 persones que han sol·licitat realitzar aquest curs, i anuncien que tractaran d’oferir més places en futures convocatòries, així com una major facilitat d’horaris, per tal d’ajudar al major nombre de joves de la ciutat interessat en l’aprenentatge del valencià.

Aquesta iniciativa s’ha finançat a través d’una subvenció de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana per al foment del valencià per a les institucions, entitats i associacions sense finalitat lucrativa i per a les persones jurídiques públiques i privades que realitzen projectes singulars de foment del multilingüisme en l’àmbit social.

Please follow and like us:
Tags: