Posted on / by / in Noticies CJV

Conclusions del projecte K3 Erasmus+

  • Organitzen diàlegs estructurats per abordar problemàtiques que afecten a la joventut valenciana
  • Sexualitat, oci, participació, educació, emancipació i ludopatia són les matèries analitzades en aquesta iniciativa

El Consell de la Joventut de València (CJV) ha fet públiques les conclusions extretes del projecte K3 Erasmus+, una iniciativa finançada per la Unió per abordar problemàtiques que afecten a la joventut dels països membre de la UE, basada en l’abordatge multidimensional mitjançant diàlegs estructurats entre persones expertes en la matèria, representants polítics i persones joves interessades.

D’aquesta manera, la Comissió Permanent del CJV va prendre la decisió l’any 2018 d’organitzar trobades de reflexió i debat sobre alguns dels principals temes que afecten i preocupen a la gent jove de la ciutat de València, com ara les polítiques d’oci i participació, educació, sexualitat, emancipació i el fenomen de la ludopatia juvenil.

CONCLUSIONS sobre Educació

CONCLUSIONS sobre Oci i Participació

CONCLUSIONS sobre Sexualitat

CONCLUSIONS sobre Emancipació

CONCLUSIONS sobre Ludopatia Juvenil

En aquest sentit, des d’Abril de 2018 fins al mes de Març del 2019, es van dur a terme diferents esdeveniments amb el format de diàleg estructurat, on vora 300 persones joves van participar-hi i d’on es van concloure quasi un centenar de propostes per tal de donar resposta als temes plantejats.

Finalment, totes aquestes propostes han sigut fetes arribar a la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de València, per tal que es tinguen en compte durant l’elaboració del futur Pla Jove 2019-2023 de la ciutat, rector de les polítiques de joventut.